MKL Competenica

Samtalsterapi Göteborg

Terapi är samtal. Du ges möjlighet att samtala med någon om det som är viktigt för dig. Egen tid att reflektera kring livet och se saker som berör dig, dina känslor och behov. Att gå i terapi är omgivet av en mängd föreställningar, men att ta steget att gå i terapi är ett sätt att ta ansvar för sitt liv.

För mer information och bokning av besök, kontakta oss!

Varför behöver man samtalsterapi?

  • Du har gått och mått dåligt länge, utan att riktigt förstå varför.
  • Du känner dig väl till mods men vill komma vidare i livet, få större självinsikt och själv kunna styra ditt liv.
  • Du har förlorat ditt arbete, är utbränd eller ligger i skilsmässa.
  • Du vill helt enkelt prata med någon utomstående som inte lägger värderingar i det du vill berätta.

Både sorg och glädje får stort utrymme i en trygg och accepterande miljö, där Du väljer vad Du vill arbeta med. Du får stöd och vägledning i att släppa gamla mönster. Vi arbetar tillsammans för att du ska känna inspiration att gå vidare mot helhet och harmoni. Arbetet utgår i första hand från dig som individ och din personliga situation.

Syftet med samtalterapin är att du i den terapeutiska processen får möta olika delar av dig själv och titta på hur de gagnar, men också begränsar ditt liv. Du lär dig att acceptera dig själv, för att sedan kunna släppa gammal skuld och rädsla. Du blir tydligare och ärligare i din kommunikation med andra, då du vågar vara den du är!

Hej, mitt namn är Margareth Lewestam och jag är utbildad samtalsterapeut. Om du läser detta ser jag redan nu att du har viljan att förändra ditt liv. Tillsammans kan Du och jag hjälpa dig att hitta din viljestyrka.

MKL Competencia

Terapeut som vill ha kul!

Välkommen till ett första samtal!